Returvillkor och din ångerrätt

Du har som kund hos oss 14 dagars ångerrätt*. Meddelande om retur lämnas senast 14 dagar från att du mottagit din leverans. Det gör du genom att maila oss direkt på [email protected] eller göra en retur genom att logga in på ditt konto som du skapat hos oss. Vi kommer att debitera dig 69kr för varje returfraktsedel. Du har rätt att öppna förpackningen för att undersöka varan men observera att varorna måste komma tillbaka i originalskick, dvs. att de inte får vara tillklippta, strykta eller sömnadspåbörjade. Varan måste ha kvar sina ev. tags samt ligga snyggt nedvikt i sin oskadade originalförpackning. Inga djurhår får finnas på varan och den får inte lukta rök. Vi vill att varan är så lik som möjligt när vi får tillbaka den som när vi skickade den.

Retur

När du meddelat oss att du vill returnera din vara så skickar vi en returfraktsedel till dig. Den klistrar du bara på den emballerade varan (använd gärna samma förpackning som du fick varorna i) och lämnar sedan in till ditt närmaste ServicePoint ombud - förslagsvis där du hämtade ut ditt paket. Vi korrigerar din faktura/återbetalar pengarna när varan anlänt till oss och vi har fått granska den. 

Återbetalning

Efter att vi mottagit och kontrollerat varan så återbetalas köpesumman till dig genom Klarna (frakt och avgifter återbetalas ej). Återbetalningen sker i regel inom 10 dagar (enl. lag gäller max 30 dagar). Returer som skickas till oss mot efterkrav/postförskott löses ej ut.

*Ej ångerrätt/returrätt på klippta tyger på metervara , kappor på metervara samt specialbeställda varor (varor som ej finns i vårt ordinarie sortiment utan tas hem speciellt till dig)

Vid ett byte så debiterar vi ytterligare 59kr i frakt för den nya varan.

Registrera nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället eller Återställ lösenord