Returvillkor och din ångerrätt

Du har som kund hos oss 14 dagars ångerrätt*. Meddelande om retur lämnas senast 14 dagar från att du mottagit din leverans. Det gör du genom att maila oss direkt på [email protected] eller göra en retur genom att logga in på ditt konto som du skapat hos oss. Du har rätt att öppna förpackningen för att undersöka varan men observera att varorna måste komma tillbaka i originalskick, dvs. att de inte får vara tillklippta, strykta eller sömnadspåbörjade. Varan måste ha kvar sina ev. tags samt ligga snyggt nedvikt i sin oskadade originalförpackning om det finns en sådan. Inga djurhår får finnas på varan och den får inte lukta rök. Vi vill att varan är så lik som möjligt när vi får tillbaka den som när vi skickade den.

Retur

När du meddelat oss att du vill returnera din vara så finns det två sätt för dig att returnera varan. Antingen skickar du den själv med Postnord eller DHL till oss på adressen nedan. Viktigt är att du skickar den med spårning så att inte varan riskerar att försvinna. Mindre och billigare varor som exempelvis kuddfodral eller dukar går enklast att returnera med vanliga frimärken, men då får du själv ta risken om de försvinner i posthanteringen. Det andra alternativet är att vi mailar en förbetald returfraktsedel till dig. Den klistrar du på den emballerade varan (använd gärna samma förpackning som du fick varorna i) och lämnar sedan in till ditt närmaste DHL ServicePoint ombud - förslagsvis där du hämtade ut ditt paket. Du får betala den faktiska kostnaden för returen och vi drar det beloppet ifrån returen och korrigerar din faktura/återbetalar pengarna när varan anlänt till oss och vi har fått granska den. Tänk dock på att den faktiska returkostnaden inte är ett fast belopp utan är beroende på storlek och vikt på paketet. Priset för en retur ligger på mellan 69-250kr beroende på storlek och vikt. Vi meddelar dig hur mycket din returfrakt kommer att kosta innan du skickar paketet.

Returadress:

Gardincenter.se, Bågevägen 45d, 85652 Sundsvall

Återbetalning

Efter att vi mottagit och kontrollerat varan så återbetalas köpesumman till dig genom Klarna (frakt, returfrakt och avgifter återbetalas ej). Återbetalningen sker i regel inom 10 dagar (enl. lag gäller max 30 dagar). Returer som skickas till oss mot efterkrav/postförskott löses ej ut.

*Ej ångerrätt/returrätt på klippta tyger på metervara , kappor på metervara samt specialbeställda varor (varor som ej finns i vårt ordinarie sortiment utan tas hem speciellt till dig)

Vid ett byte så debiterar vi ytterligare 69kr i frakt för den nya varan.

Registrera nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället eller Återställ lösenord