Steve Ljusrosa Mörkläggningsgardin 2-pack

519,20 kr
Inkl. moms

Mörkläggande gardiner av en tung och tjock satinliknade kvalitet och med vackert präglat mönster som ser ut som ådrat trä. Denna gardin ha ett svart invävt lager i mitten så den har inget påklistrat mörkläggande material på baksidan. Baksidan av gardinen har samma färg som framsidan men det är bara framsidan som har präglat mönster.

Antal

  • Säker betalning (Betala trygg med Klarna efter leverans) Säker betalning (Betala trygg med Klarna efter leverans)
  • Säker frakt (Snabb leverans med DHL spårbar frakt) Säker frakt (Snabb leverans med DHL spårbar frakt)
  • Ångerrätt (14 dagars ångerrätt efter mottagande) Ångerrätt (14 dagars ångerrätt efter mottagande)

Mörkläggande gardiner av en tung och tjock satinliknade kvalitet och med vackert präglat mönster som ser ut som ådrat trä. Gardinen har multiband och det innebär att man kan hänga upp den på tre olika sätt. Antingen trär man upp den direkt på stången på dolda hällor, eller så hänger man upp den med fingerkrokar eller rynkbandskrokar - perfekt om man har takskena. Denna gardin ha ett svart invävt lager i mitten så den har inget påklistrat mörkläggande material på baksidan. Baksidan av gardinen har samma färg som framsidan men det är bara framsidan som har präglat mönster.

Denna gardin är overlockad/sick-sackad nedtill och vi rekommenderar att man fållar upp den med snabbfållningsband eller sytråd. Om du hellre vill ha gardinen uppfållad av vår sömmerska så beställer du detta här.

140x280cm x 2st längder

100% polyester

Det ligger 2st längder i förpackningen.

990021-580-30

Data sheet

Färg
Rosa
Längd
260-280cm

Du kanske också gillar

Registrera nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället eller Återställ lösenord