Läs om Birsta Gardincenter:s Sortiment här!

Birsta Gardincenter

Välkommen till Birsta gardincenter

Här i vår gardinbutik hoppas vi att du hittar vad du söker, oavsett om det handlar om gardiner, möbeltyger eller hissgardiner.

Gardiner
Gardiner ramar in fönstret på ett vackert sätt och kompletterar rummets övriga inredning. Ett enkelt sätt att variera inredningen är att hålla väggar, möbler och mattor neutrala och utan dominanta mönster. Då kan man lätt variera sin inredning med hjälp av gardiner, möbeltyger och t.ex. en matchande pläd till soffan.

Sortimentet, bredden och variationen har vi byggt upp enligt vad ni kunder önskat. Färdigsydda gardiner, hissgardiner och möbeltyger är några av de mest populära produkterna just nu. Vi försöker alltid vara väldigt lyhörda och erbjuder bra service. Vi har förutom kunnig personal även en sömmerska.

Alla kan eller gillar inte att sy gardiner, därför erbjuder vi ett så stort urval av färdigsydda gardiner i alla former och färger som möjligt. Vi erbjuder även hissgardiner och möbeltyger.

Möbeltyger
Vi har ett utvalt sortiment av möbeltyger som är hållbara och plånboksvänliga. Det enfärgade möbeltyget Linoso är en riktig storsäljare och passar lika bra till att klä stolarna och soffan i hemmet som till att klä om dynorna i husvagnen eller båten.

Att byta tyg på båtdynorna eller dynorna i husvagnen gör en stor skillnad. Om man köper möbeltyget hos oss och gör det själv så sparar man dessutom in massor av pengar. Möbeltyg passar även väldigt bra om man vill göra en egen sänggavel.

Hissgardiner
Vi har ett stort sortiment av både traditionella hissgardiner och rullhissgardiner. De finns i flera olika färgställningar, storlekar och går att kombinera med både längder och kuddfodral. Alla hissgardiner är lätta att hänga upp. Hissgardinerna passar såväl kök, sovrum och vardagsrum och håller hög kvalitet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *