disney-bilar-barngardin

Det fina med barngardiner

Barngardiner kanske är en av de roligaste gardinerna att dekorera med

I ditt barns rum så får du använda din fantasi lite annorlunda. Det viktigaste är att ditt barn trivs i rummet och då får man utgå från det. Vad ska du ha för modell? Ska det vara färgglada färger eller är det viktigare att det dämpar ljud?
Det är säkert en hel del liv i rummet och då kanske en hissgardin inte är så dumt eller en gardinkappa?

Har du mönstrade tapeter så kanske det blir lite väl rörigt om du har mönstrade gardiner. Ditt barn kanske gillar en speciell barnfilm och kanske vill ha gardiner med sina favoritkaraktärer? Det finns alla möjliga karaktärer att välja mellan, några exempel är Blixten McQueen från filmen Bilar eller favoritprinsessorna från filmen Frozen.

Ett barnrum ska vara roligt att var i, leka i och trivas i.
Prata gärna med ditt barn och fråga om hon/han har önskemål.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *