Gardiner till ditt kök

Visst är det fint med köksgardiner

Nu är det sommartider, då är det många som tänker på att pyssla och göra i ordning där hemma. Det ska ut i trädgården och kanske planteras eller så är det renovering på gång.

Själv så har jag satt upp nya gardiner i köket. Använde mig av lite lättare material som gör att solen syns igenom men att man inte blir irriterad.

Köket fyller en viktig funktion för många, det är där man samlas med sin familj. Oftast så är det faktiskt en av de få tillfällen då man sitter som familj. Har du tonårsbarn så vill de kanske hellre vara på sina rum,  eller iväg med kompisar.

Därför känns det extra viktigt att köket är fint när det kommer gäster på besök, det ger ett intryck och man skapar en fin atmosfär med köksgardiner. Som jag var inne på lite tidigare så fyller de också en bra funktion genom att den blockerar irriterande solljus.

Ett tips är att använda dig av ljusa färger, det känns mer somrigt, sen tar man lite mer mörkare färger på hösten / vintertiden.

Hoppas ni alla får en skön sommarsemester och om du inte redan gjort det. Testa att byta ut gardiner i ett rum och se  / märk av skillnaden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *