Möbeltyg

Gillar du som jag att gå på loppis?

Man kan hitta allt möjligt trevligt där. Gamla lampor, stolar och möbler samt mycket mer.
När jag gick på loppis senast så hittade jag en fin fåtölj som följde med mig hem. Problemet var bara att tyget var lite väl slitet. Lyckligtvis hittade jag möbeltyg så jag kunde göra min möbel som ny igen. Det är ett utmärkt tips för alla er som kanske ha en favorit fåtölj eller soffa som du inte vill slänga. Piffa upp den med nytt tyg och du kan använda den i flera år. Möbeltyg passa också fint att ha till din sänggavel.

De finns enfärgade tyger men även mönstrade, randiga och fuskskinn/galon. Oavsett vad du gillar. Det smidigaste som jag tycker är att man kan köpa allting online. Kanske är det för jag vill ta mig tid utan att känna stressen? Kanske är det för jag direkt kan visualisera hur de ska se ut hemma? Det funkar helt enkelt för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *